Despre mine

Experiență profesională

2023 - Prezent

Notar Public - SPN Berevoianu - Chelaru
Cu o experiență bogată în avocatura de consultanță, dețin cunoștințele necesare autentificării celor mai complexe tranzacții imobiliare și caut mereu soluțiile juridice cele mai potrivite voinței părților.

2011 - 2023

Avocat - Țuca Zbârcea și Asociații
În calitate de avocat în departamentul de corporate și real estate din cadrul celei mai mari societăți de avocați din România, am asistat clienți români și străini în tranzacții în valoare de zeci de milioane de euro fiecare.

2020 - 2021

Head of Legal - Kaufland Romania
Într-o incursiune în lumea avocaturii in-house, am coordonat echipa juridică a celui mai mare supermarket din România după cifra de afaceri, ocazie cu care am absorbit cultura organizațională multinațională.

Educație

2021 - Prezent

Doctorand - Universitatea din București - Facultatea de Drept
Începând cu anul 2021 sunt doctorand în drept civil - drepturi reale sub coordonarea Domnului Profesor Universitar Doctor Corneliu Bîrsan.

2014 - 2015

Master în drept - Paris I Panthéon-Sorbonne / Louvain-La-Neuve, Belgia / Universitatea din București - Facultatea de Arhitectură și Urbanism
În anul 2015, am absolvit masterul în limba engleză în dreptul urbanismului și planificării teritoriale sub coordonarea Domnului Profesor Universitar Doctor Corneliu Bîrsan.

2011 - 2012

Master în drept - Universitatea din București - Facultatea de Drept
În anul 2012, am absolvit masterul de drept civil aprofundat sub coordonarea Domnului Profesor Universitar Doctor Marian Nicolae.

2007 - 2011

Licență - Universitatea din București - Facultatea de Drept
În anul 2011, am absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Conferințe și publicații

08.12.2023

Speaker - Facultatea de Drept, ASE
Am avut onoarea să fiu speaker la Conferința Naționala de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului organizată de Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

17.11.2023

Speaker - Universitate Rey Juan Carlos University, Madrid, Spain
Am fost emoționată să particip ca speaker la conferința internațională Freedom of expression for judges within the framework of respect for the principles of judicial ethics organizată de Universitate Rey Juan Carlos University din Madrid in memoriam Prof. Eugen Chelaru.

06.05.2023

Speaker - Facultatea de Drept, Universitatea din Pitești
Am avut onoarea să fiu speaker la Conferința European Union's History, Cuture and Citizenship organizată de Facultatea de Drept și Științe administrative din cadrul Universității din Pitești in memoriam Eugen CHELARU.

06.05.2022

Speaker - Facultatea de Drept, Universitatea din București
Am avut onoarea să fiu speaker la Conferința Națională de Urbanism organizată de Facultatea de Drept din cadrul Universității București.