Raluca Chelaru,
notar public

Contact professional-network-linkedin

Experiență profesională

2023 - Prezent

Notar Public - SPN Berevoianu - Chelaru
Cu o experiență bogată în avocatura de consultanță, dețin cunoștințele necesare autentificării celor mai complexe tranzacții imobiliare și caut mereu soluțiile juridice cele mai potrivite voinței părților.

2011 - 2023

Avocat - Țuca Zbârcea și Asociații
În calitate de avocat în departamentul de corporate și real estate din cadrul celei mai mari societăți de avocați din România, am asistat clienți români și străini în tranzacții în valoare de zeci de milioane de euro fiecare.

2020 - 2021

Head of Legal - Kaufland Romania
Într-o incursiune în lumea avocaturii in-house, am coordonat echipa juridică a celui mai mare supermarket din România după cifra de afaceri, ocazie cu care am absorbit cultura organizațională multinațională.

Servicii

Autentificări

Înscrisul autentic este cel întocmit sau primit și autentificat de notarul public după stabilirea identității părților, exprimarea consimțământului acestora cu privire la conţinutul actului, semnarea și datarea actului.

Consultanță

Notarii publici pot da consultaţii juridice în materie notarială, atât în ce privește conţinutul actelor pe care le îndeplinesc, cât și în legătură cu ale probleme juridice din domeniul notarial şi pot participa, în calitate de specialişti desemnaţi de părţi, la pregătirea şi întocmirea unor acte juridice cu caracter notarial.

Succesiuni

Succesiunea unei persoane decedate se poate accepta în termen de un an de la data decesului și se poate dezbate la notarul public de la ultimul domiciliu al acesteia.